Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdwdw real de Marcel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Finstermann passt de bal in één keer door. Gastelberger is nu in balbezit. Gastelberger passt de bal met de wreef. Finstermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Finstermann haalt uit met een fantastische trap. Melkam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fahnder is nu in balbezit. Kiesenebner onderschept slim de pass. Kiesenebner geeft een lange en hoge pass. Silberbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mairinger onderschept slim de pass. Mairinger geeft een hoge lob. Zerbrach is nu in balbezit. Fischeisen is nu in balbezit. Fischeisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Zech de bal. Walk probeert naar een medespeler te passen. Abenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka onderschept slim de pass. Panenka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Walk probeert naar een medespeler te passen. Kiesenebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesenebner geeft een lange en hoge pass. Finstermann rent richting de bal. Finstermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdwdw 56%, real de Marcel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdwdw - real de Marcel 0:0

47e minuut.
Panenka is nu in balbezit. Panenka met een sublieme pass. Johler heeft problemen om de bal te vangen. Finstermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Finstermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdwdw - real de Marcel 1:0

60e minuut.
Daar is Fischeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walk krijgt een gele kaart. Zech raakt geblesseerd tijdens het duel. Mollner met een snel genomen vrije trap. Finstermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Finstermann draait met de bal, schiet en ... Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdwdw 52%, real de Marcel 48%.
sdwdw - real de Marcel 1:0