Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Seefeld 1. FC Linz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Paul rent richting de bal. Schindler rent richting de bal. Moor rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Seefeld - 1. FC Linz 1:0

29e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün geeft de bal voor. Hörnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Büttner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Präger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

35e minuut.
Borhardt rent richting de bal. Rüdiger rent richting de bal. Rüdiger met een sublieme pass. Schindler is nu in balbezit. Schindler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Seefeld - 1. FC Linz 2:0

40e minuut.
Rüdiger rent richting de bal. Kotsch onderschept slim de pass. Schön rent richting de bal. Schön schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Seefeld - 1. FC Linz 2:1

43e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal met de wreef. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel. Moor probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Büttner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Seefeld 40%, 1. FC Linz 60%.
SK Seefeld - 1. FC Linz 2:1

73e minuut.
Schindler rent richting de bal. Untier rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Paul is nu in balbezit. Paul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Seefeld - 1. FC Linz 3:1

83e minuut.
Schön is nu in balbezit. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüdiger onderschept slim de pass. Schön onderschept slim de pass. Schön draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Untier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paul. Untier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Untier kan niet meer verder spelen. Maus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Seefeld 36%, 1. FC Linz 64%.
SK Seefeld - 1. FC Linz 3:1