Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real de Marcel 1. FC Linz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Abenberg geeft een hoge lob. Walk is nu in balbezit. Untier begaat een overtreding. Untier krijgt een gele kaart. Walk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Büttner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fahnder is nu in balbezit. Fischeisen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Untier. Fischeisen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Schön bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz rent richting de bal. Schön tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schön krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Moor trapt de bal weg van het doel. Kotsch kopt de bal weg. Daar is Schnaps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaller rent richting de bal. Pfaller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Taler bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taler. Taler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 52%, 1. FC Linz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real de Marcel - 1. FC Linz 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 48%, 1. FC Linz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real de Marcel - 1. FC Linz 0:0