Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gdgfc mune
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Heidrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust verovert de bal door een tackle van achteren. Faust passt de bal met de wreef. Mainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - mune 0:1

13e minuut.
Früchtl is nu in balbezit. Zöchbauer onderschept slim de pass. Zöchbauer passt de bal in één keer door. Wehl rent richting de bal. Wehl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gdgfc - mune 1:1

21e minuut.
Plautz verovert de bal door een tackle van achteren. Plautz speelt de bal door. Mainz rent richting de bal. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - mune 1:2

38e minuut.
Klungelig pakt Plautz de bal. Mutz rent richting de bal. Mutz geeft een hoge lob. Daar is Wehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Heidrich kopt de bal weg. Wehl probeert de bal aan de voet te houden. Früchtl is nu in balbezit. Zöchbauer is nu in balbezit. Zöchbauer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Heidrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Igelmayer begaat een overtreding. Igelmayer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 48%, mune 52%.
gdgfc - mune 1:2

55e minuut.
Faust onderschept slim de pass. Faust met een sublieme pass. Klungelig pakt Druck de bal. Mainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainz draait met de bal, schiet en ... Leimer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leimer speelt de bal door. Heidrich kopt de bal weg. Welfering heeft problemen om de bal te vangen. Wehl is nu in balbezit. Wehl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Radhuber onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosner met de inworp. Faust is nu in balbezit. Faust geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faust probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lars controleert de bal met de borst. Lars geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 49%, mune 51%.
gdgfc - mune 1:2