Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Cro Vienna Wormatia Wean
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Eidenberger met een sublieme pass. Klungelig pakt Plautz de bal. Kohl is nu in balbezit. Hader onderschept slim de pass. Hader draait met de bal, schiet en ... Maltritz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Eidenberger probeert naar een medespeler te passen. Plautz heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger is nu in balbezit. Eidenberger schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hader rent richting de bal. Hader passt de bal met de wreef. Schreiner is nu in balbezit. Hader verovert de bal door een tackle van achteren. Hader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kohl geeft een hoge lob. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Plautz rent richting de bal. Plautz schiet op doel. Rüdiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Cro Vienna - Wormatia Wean 1:0

43e minuut.
Raper onderschept slim de pass. Raper speelt de bal door. Kloss is nu in balbezit. Kloss schiet op doel. Paal! Racher heeft problemen om de bal te vangen. Hader rent richting de bal. Hader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Cro Vienna 66%, Wormatia Wean 34%.
SK Cro Vienna - Wormatia Wean 1:0

47e minuut.
Dochler met de inworp. Eidenberger rent richting de bal. Wiener bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kohl kopt de bal weg. Wiener bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eidenberger zijn tegenspeler op de grond. Eidenberger krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Schreiner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raper met een snelle inworp. Hader bereikt de bal nog maar net als eerste. Hader geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wiener bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiener passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ziegler de bal. Plautz is nu in balbezit. Plautz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ziegler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dochler met de inworp. Eidenberger heeft problemen om de bal te vangen. Eidenberger geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hausmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hader is nu in balbezit. Hader met een sublieme pass. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Cro Vienna 55%, Wormatia Wean 45%.
SK Cro Vienna - Wormatia Wean 1:0