Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wormatia Wean SK Cro Vienna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Hader raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heitzinger komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger passt de bal zonder na te denken. Lugstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugstein draait met de bal, schiet en ... Maltritz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wormatia Wean - SK Cro Vienna 1:0

36e minuut.
Köppel is nu in balbezit. Rainer verovert de bal door een tackle van achteren. Segemann geeft de bal voor. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Segemann de bal. Lugstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger is nu in balbezit. Lugstein rent richting de bal. Lugstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wormatia Wean 29%, SK Cro Vienna 71%.
Wormatia Wean - SK Cro Vienna 1:0

64e minuut.
Schwarzbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Heitzinger de bal. Heitzinger passt de bal in één keer door. Lugstein is nu in balbezit. Lugstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Segemann probeert naar een medespeler te passen. Köppel rent richting de bal. Eidenberger is nu in balbezit. Eidenberger haalt uit met een fantastische trap. Rüdiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wormatia Wean - SK Cro Vienna 1:1

80e minuut.
Rainer met een sublieme pass. Segemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köppel rent richting de bal. Köppel haalt uit met een fantastische trap. Rüdiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wormatia Wean - SK Cro Vienna 1:2

81e minuut.
Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger passt de bal zonder na te denken. Ziegler probeert de bal aan de voet te houden. Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kohl geeft de bal voor. Dorfmeister rent richting de bal. Lechner begaat een overtreding. Lechner krijgt een gele kaart. Dorfmeister wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dorfmeister kan niet meer verder spelen. Christ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wormatia Wean 45%, SK Cro Vienna 55%.
Wormatia Wean - SK Cro Vienna 1:2