Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austrian Warriors schmid fabian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Holzapfel probeert naar een medespeler te passen. Enzinger heeft problemen om de bal te vangen. Enzinger speelt de bal door. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Plaum probeert de bal aan de voet te houden. Ehm is nu in balbezit. Ehm passt de bal met de wreef. Stauf is nu in balbezit. Stauf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nathschläger geeft een hoge lob. Inworp. Scholl met de inworp. Enzinger rent richting de bal. Enzinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Holzapfel verovert de bal door een tackle van achteren. Holzapfel met een sublieme pass. Plaum geeft een lange en hoge pass. Meira rent richting de bal. Meira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 52%, schmid fabian 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austrian Warriors - schmid fabian 0:0

68e minuut.
Eigler kopt de bal weg. Plaum speelt de bal door. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira verovert de bal door een tackle van achteren. Meira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - schmid fabian 0:1

70e minuut.
Stauf onderschept slim de pass. Huber is nu in balbezit. Huber passt de bal in één keer door. Stauf is nu in balbezit. Stauf geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Eigler probeert de bal aan de voet te houden. Frenz is nu in balbezit. Dreger is nu in balbezit. Frenz verovert de bal door een tackle van achteren. Frenz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 46%, schmid fabian 54%.
Austrian Warriors - schmid fabian 0:1