Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austrian Warriors Wormatia Wean
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Wiener rent richting de bal. Wiener passt de bal in één keer door. Hader met een sublieme pass. Kloss rent richting de bal. Kloss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Inworp. Frenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf haalt uit met een fantastische trap. Rüdiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - Wormatia Wean 1:0

29e minuut.
Frenz probeert naar een medespeler te passen. Ehm rent richting de bal. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - Wormatia Wean 2:0

33e minuut.
Hader is nu in balbezit. Prosenik rent richting de bal. Eigler is nu in balbezit. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Schabe met een snelle inworp. Kühne probeert naar een medespeler te passen. Eigler probeert naar een medespeler te passen. Ehm rent richting de bal. Ehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - Wormatia Wean 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 63%, Wormatia Wean 37%.
Austrian Warriors - Wormatia Wean 3:0

50e minuut.
Schabe met een snelle inworp. Stauf is nu in balbezit. Stauf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eigler de bal. Eigler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Frenz rent richting de bal. Frenz speelt de bal door. Ehm is nu in balbezit. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 42%, Wormatia Wean 58%.
Austrian Warriors - Wormatia Wean 3:0