Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macha United gdgfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Widecker verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer passt de bal in één keer door. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vorbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Eder geeft een hoge lob. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Druck speelt de bal door. Zerber is nu in balbezit. Zerber passt de bal met de wreef. Vorbeck rent richting de bal. Vorbeck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 41%, gdgfc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macha United - gdgfc 0:0

56e minuut.
Zerber is nu in balbezit. Zerber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eder de bal. Niedermayer onderschept slim de pass. Niedermayer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Daar is Flügel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidrich is nu in balbezit. Kotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsch schiet op doel. Leimer bokst de bal weg. Druck rent richting de bal. Druck geeft een lange en hoge pass. Zöchbauer heeft problemen om de bal te vangen. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kotsch onderschept slim de pass. Kotsch passt de bal in één keer door. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Flügel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Eder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vorbeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedermayer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 26%, gdgfc 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macha United - gdgfc 0:0