Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gdgfc Macha United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mutz verovert de bal door een tackle van achteren. Mutz met een sublieme pass. Zöchbauer heeft problemen om de bal te vangen. Zöchbauer haalt uit met een fantastische trap. Sandschuster kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zöchbauer rent richting de bal. Zöchbauer passt de bal in één keer door. Wehl is nu in balbezit. Wehl schiet op doel. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sandschuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber probeert naar een medespeler te passen. Schartmüller rent richting de bal. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - Macha United 0:1

21e minuut.
Widecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Widecker probeert naar een medespeler te passen. Schartmüller is nu in balbezit. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - Macha United 0:2

34e minuut.
Senn rent richting de bal. Widecker verovert de bal door een tackle van achteren. Widecker met een sublieme pass. Zöchbauer is nu in balbezit. Zöchbauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Widecker met een sublieme pass. Heidrich is nu in balbezit. Rösler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rösler krijgt een gele kaart. Heidrich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 46%, Macha United 54%.
gdgfc - Macha United 0:2

57e minuut.
Radhuber is nu in balbezit. Widecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Widecker speelt de bal door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer speelt de bal door. Flügel rent richting de bal. Schartmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Schartmüller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weich verovert de bal door een tackle van achteren. Weich speelt de bal door. Schartmüller is nu in balbezit. Schartmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rösler verovert de bal door een tackle van achteren. Rösler met een sublieme pass. Eder rent richting de bal. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Leimer bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Weich kopt de bal weg. Niedermayer is nu in balbezit. Druck rent richting de bal. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel. Leimer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 65%, Macha United 35%.
gdgfc - Macha United 0:2