Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austrian Warriors SK Cro Vienna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Grübl trapt de bal weg. Segemann kopt de bal weg. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Segemann is nu in balbezit. Schabe verovert de bal door een tackle van achteren. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Priewasser is nu in balbezit. Priewasser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - SK Cro Vienna 1:0

32e minuut.
Schwarzbach geeft een hoge lob. Priewasser rent richting de bal. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf rent richting de bal. Stauf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Plautz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Köppel komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Priewasser passt de bal met de wreef. Kohl rent richting de bal. Stauf onderschept slim de pass. Priewasser is nu in balbezit. Priewasser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Huber met een sublieme pass. Daar is Eidenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eidenberger speelt de bal door. Köppel rent richting de bal. Köppel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 56%, SK Cro Vienna 44%.
Austrian Warriors - SK Cro Vienna 1:0

49e minuut.
Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger onderschept slim de pass. Eidenberger passt de bal in één keer door. Köppel rent richting de bal. Köppel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austrian Warriors - SK Cro Vienna 1:1

51e minuut.
Dochler rent richting de bal. Eidenberger rent richting de bal. Dochler met een sublieme pass. Köppel rent richting de bal. Köppel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nathschläger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger probeert naar een medespeler te passen. Prosenik rent richting de bal. Köppel verovert de bal door een tackle van achteren. Köppel draait met de bal, schiet en ... Grübl bokst de bal weg.

54e minuut.
Schwarzbach kopt de bal weg. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Priewasser is nu in balbezit. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austrian Warriors - SK Cro Vienna 2:1

68e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Segemann rent richting de bal. Segemann passt de bal in één keer door. Köppel is nu in balbezit. Köppel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schwarzbach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zauner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 45%, SK Cro Vienna 55%.
Austrian Warriors - SK Cro Vienna 2:1