Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macha United Wormatia Wean
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


28e minuut.
Kloss passt de bal zonder na te denken. Stemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemmer geeft een lange en hoge pass. Hausmann rent richting de bal. Hausmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Stemmer met een sublieme pass. Widecker is nu in balbezit. Dorfmeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorfmeister krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Widecker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widecker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vorbeck is nu in balbezit. Kavlak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vorbeck raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedermayer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler rent richting de bal. Kotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsch haalt uit met een fantastische trap. Rüdiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macha United - Wormatia Wean 1:0

43e minuut.
Kotsch passt de bal zonder na te denken. Hollmann rent richting de bal. Hollmann met een sublieme pass. Hausmann is nu in balbezit. Hausmann met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 48%, Wormatia Wean 52%.
Macha United - Wormatia Wean 1:0

67e minuut.
Niedermayer rent richting de bal. Dorfmeister onderschept slim de pass. Dorfmeister passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hader de bal. Kühne geeft een lange en hoge pass. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dorfmeister geeft een hoge lob. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiener geeft de bal voor. Hausmann is nu in balbezit. Hausmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler rent richting de bal. Kotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 55%, Wormatia Wean 45%.
Macha United - Wormatia Wean 1:0