Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Cro Vienna Real Simmering11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Janko onderschept slim de pass. Janko met een sublieme pass. Klungelig pakt Volkmann de bal. Volkmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Cro Vienna - Real Simmering11 0:1

7e minuut.
Kohl speelt de bal door. Rein speelt de bal door. Rainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Segemann de bal onder controle te krijgen. Volkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkmann draait met de bal, schiet en ... Handmann probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rein neemt de hoekschop. Schatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkmann is nu in balbezit. Volkmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Glück rent richting de bal. Eidenberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glück is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glück zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kohl kopt de bal weg. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz haalt uit met een fantastische trap. Beierle bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Segemann is nu in balbezit. Rainer onderschept slim de pass. Volkmann is nu in balbezit. Volkmann haalt uit met een fantastische trap. Maltritz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Cro Vienna - Real Simmering11 0:2

19e minuut.
Inworp. Rein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segemann onderschept slim de pass. Rainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer geeft de bal voor. Paal! Volkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Cro Vienna - Real Simmering11 0:3

29e minuut.
Dochler geeft een lange en hoge pass. Plautz is nu in balbezit. Mettomo begaat een overtreding. Plautz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kohl wilt de vrije trap nemen. Beierle bokst de bal weg.

31e minuut.
Segemann passt de bal met de wreef. Kohl rent richting de bal. Rainer begaat een overtreding. Rainer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Janko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maltritz met een sublieme pass. Eidenberger kopt de bal weg. Plautz is nu in balbezit. Plautz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Cro Vienna 58%, Real Simmering11 42%.
SK Cro Vienna - Real Simmering11 0:3

48e minuut.
Made met een sublieme pass. Racher bereikt de bal nog maar net als eerste. Racher passt de bal in één keer door. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plautz rent richting de bal. Plautz haalt uit met een fantastische trap. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Cro Vienna - Real Simmering11 1:3

87e minuut.
Schreiner geeft een hoge lob. Eidenberger kopt de bal weg. Daar is Zauner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plautz is nu in balbezit. Plautz schiet op doel. Beierle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Cro Vienna 49%, Real Simmering11 51%.
SK Cro Vienna - Real Simmering11 1:3