Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mune Austrian Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Huber is nu in balbezit. Faust onderschept slim de pass. Prötsch maakt een afschuwelijke overtreding. Prötsch krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Huber onderschept slim de pass. Huber met een sublieme pass. Klungelig pakt Faust de bal. Mainz is nu in balbezit. Mainz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mune - Austrian Warriors 1:0

38e minuut.
Früchtl onderschept slim de pass. Früchtl probeert naar een medespeler te passen. Mainz is nu in balbezit. Mainz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Potter de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mune 42%, Austrian Warriors 58%.
mune - Austrian Warriors 1:0

46e minuut.
Nathschläger speelt de bal door. Eigler is nu in balbezit. Eigler probeert naar een medespeler te passen. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Seger onderschept slim de pass. Eigler is nu in balbezit. Eigler met een sublieme pass. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Faust heeft problemen om de bal te vangen. Faust passt de bal zonder na te denken. Mainz is nu in balbezit. Mainz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mune - Austrian Warriors 2:0

90e minuut.
Schabe kopt de bal weg. Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe geeft een hoge lob. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ... Lutz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mune 57%, Austrian Warriors 43%.
mune - Austrian Warriors 2:0