Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gdgfc Wormatia Wean
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Radhuber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senn is nu in balbezit. Wiener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Senn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Senn kan niet meer verder spelen. Mader komt het veld opgelopen. Radhuber met een snel genomen vrije trap. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehl is nu in balbezit. Wehl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - Wormatia Wean 1:0

11e minuut.
Heidrich rent richting de bal. Zeus heeft problemen om de bal te vangen. Zeus probeert naar een medespeler te passen. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Flügel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raper neemt de hoekschop. Klungelig pakt Heidrich de bal. Ortwein rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortwein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gdgfc - Wormatia Wean 1:1

32e minuut.
Ortwein rent richting de bal. Ortwein draait met de bal, schiet en ... Druck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hausmann zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Heidrich kopt de bal weg. Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeus begaat een overtreding. Zeus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 57%, Wormatia Wean 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gdgfc - Wormatia Wean 1:1

55e minuut.
Inworp. Hausmann met de inworp. Hader bereikt de bal nog maar net als eerste. Hader schiet op doel. Na een snelle pass probeert Druck de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Flügel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hader rent richting de bal. Hader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hader geeft een lange en hoge pass. Raper speelt de bal door. Kühne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hader is nu in balbezit. Hader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - Wormatia Wean 1:2

76e minuut.
Wiener met een sublieme pass. Raper is nu in balbezit. Raper passt de bal met de wreef. Ortwein heeft problemen om de bal te vangen. Ortwein draait met de bal, schiet en ... Leimer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - Wormatia Wean 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 62%, Wormatia Wean 38%.
gdgfc - Wormatia Wean 1:3