Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austrian Warriors Real Simmering11
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Rein passt de bal met de wreef. Sammler is nu in balbezit. Sammler passt de bal in één keer door. Rainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nathschläger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler verovert de bal door een tackle van achteren. Sammler passt de bal in één keer door. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Rainer is nu in balbezit. Prötsch maakt een afschuwelijke overtreding. Prötsch krijgt een gele kaart. Rainer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schatz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nathschläger heeft problemen om de bal te vangen. Rein rent richting de bal. Rein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 59%, Real Simmering11 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austrian Warriors - Real Simmering11 0:0

60e minuut.
Schatz rent richting de bal. Schatz geeft een lange en hoge pass. Daar is Nathschläger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rein rent richting de bal. Rein geeft een hoge lob. Grübl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Schabe geeft een lange en hoge pass. Eigler is nu in balbezit. Eigler met een sublieme pass. Ehm rent richting de bal. Ehm schiet op doel. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler speelt de bal door. Schatz probeert naar een medespeler te passen. Sammler rent richting de bal. Sammler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Schatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Potter de bal. Rainer is nu in balbezit. Sammler is nu in balbezit. Sammler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austrian Warriors 68%, Real Simmering11 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austrian Warriors - Real Simmering11 0:0