Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Simmering11 Austrian Warriors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Volkmann speelt de bal door. Sammler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eigler. Sammler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sammler kan niet meer verder spelen. Hasenbichler komt het veld opgelopen. Made zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rein met een sublieme pass. Volkmann rent richting de bal. Volkmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Janko met een sublieme pass. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler passt de bal zonder na te denken. Volkmann is nu in balbezit. Volkmann haalt uit met een fantastische trap. Grübl bokst de bal weg.

9e minuut.
Eigler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Made. Eigler raakt geblesseerd tijdens het duel. Eigler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Elias de bal. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Simmering11 - Austrian Warriors 0:1

34e minuut.
Eigler geeft de bal voor. Zauner is nu in balbezit. Zauner passt de bal met de wreef. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Simmering11 46%, Austrian Warriors 54%.
Real Simmering11 - Austrian Warriors 0:1

71e minuut.
Eigler probeert naar een medespeler te passen. Elias rent richting de bal. Ehm onderschept slim de pass. Stauf is nu in balbezit. Stauf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beierle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Simmering11 - Austrian Warriors 0:2

78e minuut.
Made geeft een hoge lob. Hasenbichler rent richting de bal. Prosenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler onderschept slim de pass. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Schabe geeft een hoge lob. Mettomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stauf kopt de bal weg. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein met een sublieme pass. Volkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Simmering11 45%, Austrian Warriors 55%.
Real Simmering11 - Austrian Warriors 0:2