Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gdgfc SK Cro Vienna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Senn heeft problemen om de bal te vangen. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger speelt de bal door. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Plautz verovert de bal door een tackle van achteren. Druck rent richting de bal. Plautz verovert de bal door een tackle van achteren. Plautz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gdgfc - SK Cro Vienna 0:1

16e minuut.
Schwarzbach is nu in balbezit. Schwarzbach geeft een hoge lob. Lars kopt de bal weg. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Radhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger onderschept slim de pass. Eidenberger passt de bal zonder na te denken. Daar is Plautz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plautz haalt uit met een fantastische trap. Leimer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kohl geeft de bal voor. Zeus probeert de bal aan de voet te houden. Heidrich rent richting de bal. Eidenberger onderschept slim de pass. Eidenberger schiet op doel. Leimer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeus verovert de bal door een tackle van achteren. Zeus probeert naar een medespeler te passen. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Handmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gdgfc - SK Cro Vienna 1:1

33e minuut.
Daar is Eidenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senn rent richting de bal. Senn probeert naar een medespeler te passen. Wehl is nu in balbezit. Wehl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 57%, SK Cro Vienna 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gdgfc - SK Cro Vienna 1:1

52e minuut.
Senn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohl. Senn raakt geblesseerd tijdens het duel. Senn met een snel genomen vrije trap. Handmann heeft problemen om de bal te vangen. Maltritz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt Eidenberger de bal. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann passt de bal met de wreef. Plautz is nu in balbezit. Plautz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Segemann onderschept slim de pass. Segemann speelt de bal door. Plautz is nu in balbezit. Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dochler speelt de bal door. Senn bereikt de bal nog maar net als eerste. Senn met een sublieme pass. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gdgfc 64%, SK Cro Vienna 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gdgfc - SK Cro Vienna 1:1