Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdomedo1213@yahoo.com Alemannia Vienna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim geeft de bal voor. Klungelig pakt Brunauer de bal. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 0:1

6e minuut.
Berthold geeft de bal voor. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmer is nu in balbezit. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 1:1

14e minuut.
Schäfer met de inworp. Mösler is nu in balbezit. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Kientz rent richting de bal. Kientz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:1

16e minuut.
Berthold verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Streit. Streit krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Berthold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold geeft een hoge lob. Kasimir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:2

24e minuut.
Berthold is nu in balbezit. Berthold geeft een hoge lob. Demel rent richting de bal. Demel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:3

29e minuut.
Hahl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer maakt een afschuwelijke overtreding. Beimer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 48%, Alemannia Vienna 52%.
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:3

70e minuut.
Hahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hahl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Demel de bal. Beimer is nu in balbezit. Beimer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zerber de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:4

83e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft de bal voor. Zerber heeft problemen om de bal te vangen. Demel is nu in balbezit. Demel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 47%, Alemannia Vienna 53%.
abdomedo1213@yahoo.com - Alemannia Vienna 2:4