Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salzburg Holland Fc bulli
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Assinger is nu in balbezit. Strache verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner met een sublieme pass. Taboga is nu in balbezit. Taboga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Gatzemaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dossin is nu in balbezit. Dossin probeert naar een medespeler te passen. Pepperl rent richting de bal. Pepperl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Assinger geeft een lange en hoge pass. Pepperl kopt de bal weg. Grünwald heeft problemen om de bal te vangen. Dossin is nu in balbezit. Dossin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schleicher rent richting de bal. Grünwald onderschept slim de pass. Grünwald geeft een lange en hoge pass. Pepperl rent richting de bal. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Fc bulli 1:0

25e minuut.
Grob kopt de bal weg. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner speelt de bal door. Taboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salzburg Holland - Fc bulli 1:1

27e minuut.
Assinger probeert naar een medespeler te passen. Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin passt de bal met de wreef. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Fc bulli 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salzburg Holland 48%, Fc bulli 52%.
Salzburg Holland - Fc bulli 2:1

48e minuut.
Gatzemaier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemaier geeft de bal voor. Klungelig pakt Endler de bal. Pepperl rent richting de bal. Pepperl haalt uit met een fantastische trap. Stoll bokst de bal weg.

70e minuut.
Dossin is nu in balbezit. Dossin passt de bal in één keer door. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl haalt uit met een fantastische trap. Stoll probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Fc bulli 3:1

78e minuut.
Strache passt de bal zonder na te denken. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Taboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grems speelt de bal door. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst met een sublieme pass. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Fc bulli 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salzburg Holland 45%, Fc bulli 55%.
Salzburg Holland - Fc bulli 3:2