Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USV ST. Ulrich Liebensteiner Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zander met de inworp. Christ rent richting de bal. Gerben verovert de bal door een tackle van achteren. Gerben passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Christ probeert de bal met de borst te controleren. Gahrenfeld rent richting de bal. Gahrenfeld speelt de bal door. Linner rent richting de bal. Linner haalt uit met een fantastische trap. Pflaume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kies geeft een lange en hoge pass. Gössinger heeft problemen om de bal te vangen. Boot rent richting de bal. Gössinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gössinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Obermoster probeert naar een medespeler te passen. Fahnder kopt de bal weg. Meira heeft problemen om de bal te vangen. Tümpel rent richting de bal. Tümpel schiet op doel. Pflaume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerben met een snelle inworp. Linner is nu in balbezit. Linner schiet op doel. Tümpel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Inworp. Türmer met de inworp. Gahrenfeld speelt de bal door. Gössinger is nu in balbezit. Gössinger haalt uit met een fantastische trap. Obermoster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rösler speelt de bal door. Gössinger rent richting de bal. Boot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gössinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kallinger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USV ST. Ulrich 54%, Liebensteiner Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USV ST. Ulrich - Liebensteiner Fc 0:0

52e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Goscherter rent richting de bal. Teufel rent richting de bal. Gössinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gössinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USV ST. Ulrich - Liebensteiner Fc 1:0

58e minuut.
Fahnder probeert naar een medespeler te passen. Tümpel is nu in balbezit. Meira begaat een overtreding. Meira krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gahrenfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel met een sublieme pass. Gössinger is nu in balbezit. Gössinger draait met de bal, schiet en ... Obermoster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

87e minuut.
Kallinger probeert naar een medespeler te passen. Teufel rent richting de bal. Teufel speelt de bal door. Fahnder rent richting de bal. Fahnder geeft een lange en hoge pass. Pflaume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Türmer kopt de bal weg. Teufel rent richting de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USV ST. Ulrich 56%, Liebensteiner Fc 44%.
USV ST. Ulrich - Liebensteiner Fc 1:0