Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Zeltweg abdomedo1213@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pechkabt speelt de bal door. Daar is Dotsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger geeft een hoge lob. Hopfenbauer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - abdomedo1213@yahoo.com 0:1

21e minuut.
Milde is nu in balbezit. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ... Zerber probeert de bal aan de voet te houden. Fütsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Zeltweg - abdomedo1213@yahoo.com 1:1

23e minuut.
Kasimir passt de bal met de wreef. Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer onderschept slim de pass. Hopfenbauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Preuß onderschept slim de pass. Preuß speelt de bal door. Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - abdomedo1213@yahoo.com 1:2

34e minuut.
Rasmussen probeert de bal aan de voet te houden. Hopfenbauer rent richting de bal. Lichtenthal onderschept slim de pass. Kasimir rent richting de bal. Kasimir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 59%, abdomedo1213@yahoo.com 41%.
FC.Zeltweg - abdomedo1213@yahoo.com 1:2

57e minuut.
Deinzer passt de bal zonder na te denken. Milde heeft problemen om de bal te vangen. Milde probeert naar een medespeler te passen. Holzer is nu in balbezit. Holzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lichtenthal is nu in balbezit. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Preuß passt de bal met de wreef. Hopfenbauer rent richting de bal. Hopfenbauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rasmussen speelt de bal door. Deinzer rent richting de bal. Deinzer probeert naar een medespeler te passen. Holzer is nu in balbezit. Holzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Deinzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinzer passt de bal met de wreef. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Preuß rent richting de bal. Preuß passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dütsch de bal onder controle te krijgen. Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer haalt uit met een fantastische trap. Mutzenbacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 45%, abdomedo1213@yahoo.com 55%.
FC.Zeltweg - abdomedo1213@yahoo.com 1:2