Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bulli USV ST. Ulrich
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Taboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Christ is nu in balbezit. Taboga onderschept slim de pass. Taboga draait met de bal, schiet en ... Meira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schleicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel onderschept slim de pass. Teufel met een sublieme pass. Gössinger rent richting de bal. Gössinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Strache onderschept slim de pass. Strache geeft de bal voor. Klungelig pakt Kies de bal. Taboga is nu in balbezit. Taboga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kies met een snelle inworp. Kallinger rent richting de bal. Kallinger met een sublieme pass. Gössinger rent richting de bal. Gössinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Meira geeft een hoge lob. Teufel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Endler de bal onder controle te krijgen. Gössinger rent richting de bal. Gössinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bulli - USV ST. Ulrich 0:1

34e minuut.
Inworp. Gschwent met de inworp. Kallinger geeft een hoge lob. Türmer rent richting de bal. Türmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bulli 49%, USV ST. Ulrich 51%.
Fc bulli - USV ST. Ulrich 0:1

50e minuut.
Strache geeft de bal voor. Gschwent rent richting de bal. Drucker begaat een overtreding. Drucker krijgt een gele kaart. Gschwent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gössinger controleert de bal met de borst. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel. Stoll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Schleicher rent richting de bal. Schleicher geeft de bal voor. Baumgartner met een sublieme pass. Taboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bulli 51%, USV ST. Ulrich 49%.
Fc bulli - USV ST. Ulrich 0:1