Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liebensteiner Fc Salzburg Holland
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Gatzemaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemaier geeft een hoge lob. Pepperl is nu in balbezit. Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fahnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahnder geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gahrenfeld de bal onder controle te krijgen. Tümpel is nu in balbezit. Tümpel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tümpel is nu in balbezit. Tümpel passt de bal in één keer door. Fahnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahnder geeft een hoge lob. Daar is Tümpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Boot geeft de bal voor. Grems kopt de bal weg. Goscherter rent richting de bal. Pepperl onderschept slim de pass. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nausch geeft een hoge lob. Assinger is nu in balbezit. Tümpel onderschept slim de pass. Linner rent richting de bal. Linner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Assinger geeft een hoge lob. Inworp. Gerben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linner is nu in balbezit. Linner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Ottakringer de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gerben neemt de hoekschop. Tümpel rent richting de bal. Tümpel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grems kopt de bal weg. Husterer rent richting de bal. Gerben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerben krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gahrenfeld passt de bal met de wreef. Husterer is nu in balbezit. Husterer geeft een lange en hoge pass. Pepperl rent richting de bal. Pepperl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gahrenfeld raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nagele komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mitsch onderschept slim de pass. Mitsch probeert naar een medespeler te passen. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl verovert de bal door een tackle van achteren. Pepperl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - Salzburg Holland 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 49%, Salzburg Holland 51%.
Liebensteiner Fc - Salzburg Holland 0:1

64e minuut.
Grünwald met de inworp. Gatzemaier speelt de bal door. Nausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl verovert de bal door een tackle van achteren. Pepperl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mitsch rent richting de bal. Mitsch passt de bal met de wreef. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Pepperl is nu in balbezit. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - Salzburg Holland 0:2

70e minuut.
Ottakringer met een harde bal richting middenveld. Assinger kopt de bal weg. Roos is nu in balbezit. Pepperl onderschept slim de pass. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 40%, Salzburg Holland 60%.
Liebensteiner Fc - Salzburg Holland 0:2