Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salzburg Holland Alemannia Vienna
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirchheim met een snelle inworp. Assinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer onderschept slim de pass. Beimer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Beimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemaier rent richting de bal. Demel onderschept slim de pass. Beimer rent richting de bal. Beimer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Koch trapt de bal weg. Beimer kopt de bal weg. Grems is nu in balbezit. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Demel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 0:1

29e minuut.
Dossin onderschept slim de pass. Dossin met een sublieme pass. Pepperl rent richting de bal. Pepperl draait met de bal, schiet en ... Heubacher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 1:1

34e minuut.
Untier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fürst met een snelle inworp. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salzburg Holland 44%, Alemannia Vienna 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 1:1

55e minuut.
Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmer verovert de bal door een tackle van achteren. Koppensteiner met een sublieme pass. Klungelig pakt Demel de bal. Demel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 1:2

58e minuut.
Untier geeft de bal voor. Daar is Dossin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simmer is nu in balbezit. Pepperl verovert de bal door een tackle van achteren. Pepperl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 2:2

66e minuut.
Untier geeft een hoge lob. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemaier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Streit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Streit kan niet meer verder spelen. Vorhauer komt het veld opgelopen. Demel is nu in balbezit. Gatzemaier verovert de bal door een tackle van achteren. Simmer begaat een overtreding. Simmer krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Grems heeft problemen om de bal te vangen. Beimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer passt de bal zonder na te denken. Demel is nu in balbezit. Demel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salzburg Holland 31%, Alemannia Vienna 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salzburg Holland - Alemannia Vienna 2:2