Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdomedo1213@yahoo.com Fc bulli
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Schleicher onderschept slim de pass. Schleicher passt de bal zonder na te denken. Taboga is nu in balbezit. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hahl kopt de bal weg. Kasimir is nu in balbezit. Strache rent richting de bal. Kasimir onderschept slim de pass. Kasimir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 1:0

12e minuut.
Kasimir is nu in balbezit. Strache onderschept slim de pass. Strache passt de bal met de wreef. Strache is nu in balbezit. Strache met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Preuß rent richting de bal. Preuß geeft een hoge lob. Endler heeft problemen om de bal te vangen. Kientz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kientz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 45%, Fc bulli 55%.
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 1:0

46e minuut.
Strache rent richting de bal. Strache speelt de bal door. Schleicher rent richting de bal. Kasimir verovert de bal door een tackle van achteren. Kasimir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Baumgartner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zerber de bal onder controle te krijgen. Taboga rent richting de bal. Taboga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 1:1

62e minuut.
Redlinger passt de bal zonder na te denken. Hahl is nu in balbezit. Drucker begaat een overtreding. Drucker krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brunauer kopt de bal weg. Baumgartner heeft problemen om de bal te vangen. Preuß speelt de bal door. Kientz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kientz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 2:1

67e minuut.
Zerber geeft de bal voor. Inworp. Strache met de inworp. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zerber rent richting de bal. Zerber geeft een lange en hoge pass. Redlinger probeert de bal aan de voet te houden. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Preuß geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Drucker de bal. Endler rent richting de bal. Kientz onderschept slim de pass. Kientz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pültscher de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pültscher geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schwarzberger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kientz krijgt zijn hoofd ertegen. Stoll werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 3:1

80e minuut.
Taboga probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner is nu in balbezit. Kientz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kientz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Schwarzberger met een snelle inworp. Kasimir rent richting de bal. Kasimir probeert naar een medespeler te passen. Kientz is nu in balbezit. Kientz draait met de bal, schiet en ... Stoll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 37%, Fc bulli 63%.
abdomedo1213@yahoo.com - Fc bulli 3:1