Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liebensteiner Fc FC.Zeltweg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Goscherter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dotsch met de inworp. Kuffer geeft een lange en hoge pass. Gahrenfeld verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mitsch is nu in balbezit. Mitsch geeft een lange en hoge pass. Deinzer is nu in balbezit. Deinzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 0:1

16e minuut.
Gerben is nu in balbezit. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch geeft een hoge lob. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 0:2

22e minuut.
Gerben met een snelle inworp. Daar is Linner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linner geeft een hoge lob. Tümpel heeft problemen om de bal te vangen. Tümpel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Deinzer met een snelle inworp. Mitsch is nu in balbezit. Mitsch geeft de bal voor. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 57%, FC.Zeltweg 43%.
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 0:3

59e minuut.
Panhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Linner onderschept slim de pass. Tümpel rent richting de bal. Linner is nu in balbezit. Linner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 1:3

63e minuut.
Deinzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinzer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boot de bal. Holzer rent richting de bal. Holzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Rasmussen geeft een hoge lob. Boot rent richting de bal. Boot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Holzer de bal. Holzer haalt uit met een fantastische trap. Obermoster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Goscherter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuffer met de inworp. Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch draait met de bal, schiet en ... Obermoster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 51%, FC.Zeltweg 49%.
Liebensteiner Fc - FC.Zeltweg 1:3