Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Zeltweg Salzburg Holland
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Husterer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap. Frommer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holzer is nu in balbezit. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - Salzburg Holland 1:0

15e minuut.
Inworp. Panhauser met de inworp. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin verovert de bal door een tackle van achteren. Dossin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dossin onderschept slim de pass. Dossin passt de bal in één keer door. Daar is Pepperl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin draait met de bal, schiet en ... Neubauer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dotsch geeft een lange en hoge pass. Gatzemaier probeert de bal aan de voet te houden. Rasmussen speelt de bal door. Holzer rent richting de bal. Holzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - Salzburg Holland 2:0

35e minuut.
Klungelig pakt Panhauser de bal. Assinger rent richting de bal. Milde maakt een afschuwelijke overtreding. Milde is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Dütsch speelt de bal door. Deinzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinzer met een sublieme pass. Holzer heeft problemen om de bal te vangen. Holzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rasmussen is nu in balbezit. Dossin onderschept slim de pass. Dossin passt de bal met de wreef. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 46%, Salzburg Holland 54%.
FC.Zeltweg - Salzburg Holland 2:0

46e minuut.
Daar is Pepperl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepperl passt de bal met de wreef. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin onderschept slim de pass. Dossin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Walk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grünwald met een snelle inworp. Dossin rent richting de bal. Dossin draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Neubauer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fürst met de inworp. Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Panhauser is nu in balbezit. Dossin verovert de bal door een tackle van achteren. Dossin probeert naar een medespeler te passen. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl draait met de bal, schiet en ... Neubauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 70%, Salzburg Holland 30%.
FC.Zeltweg - Salzburg Holland 2:0