Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Vienna Liebensteiner Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Linner is nu in balbezit. Untier is nu in balbezit. Tümpel onderschept slim de pass. Linner rent richting de bal. Linner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rösler rent richting de bal. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Beimer is nu in balbezit. Demel rent richting de bal. Demel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Vienna - Liebensteiner Fc 1:0

34e minuut.
Linner met een sublieme pass. Daar is Gerben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerben passt de bal in één keer door. Tümpel is nu in balbezit. Tümpel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Vienna 52%, Liebensteiner Fc 48%.
Alemannia Vienna - Liebensteiner Fc 1:0

50e minuut.
Rösler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beimer. Rösler raakt geblesseerd tijdens het duel. Rösler met een snel genomen vrije trap. Berthold kopt de bal weg. Demel is nu in balbezit. Demel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nausch probeert naar een medespeler te passen. Gahrenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenfeld geeft een lange en hoge pass. Tümpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümpel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Gerben verovert de bal door een tackle van achteren. Gerben geeft een lange en hoge pass. Daar is Wutte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümpel is nu in balbezit. Tümpel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Untier verovert de bal door een tackle van achteren. Untier passt de bal met de wreef. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel schiet op doel. Obermoster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Vienna - Liebensteiner Fc 2:0

68e minuut.
Beimer probeert naar een medespeler te passen. Boot is nu in balbezit. Demel onderschept slim de pass. Demel haalt uit met een fantastische trap. Obermoster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Vienna - Liebensteiner Fc 3:0

70e minuut.
Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümpel onderschept slim de pass. Tümpel probeert naar een medespeler te passen. Linner bereikt de bal nog maar net als eerste. Linner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer rent richting de bal. Demel is nu in balbezit. Demel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Simmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmer passt de bal met de wreef. Rösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer rent richting de bal. Beimer draait met de bal, schiet en ... Obermoster bokst de bal weg.

84e minuut.
Goscherter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kirchheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rösler verovert de bal door een tackle van achteren. Koppensteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Koppensteiner probeert naar een medespeler te passen. Linner is nu in balbezit. Linner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Vienna 54%, Liebensteiner Fc 46%.
Alemannia Vienna - Liebensteiner Fc 3:0