Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Horde SV Steinberg
3-5-2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Daar is Bercik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercik geeft een hoge lob. Lorini is nu in balbezit. Lorini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riepler de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gambrinus probeert naar een medespeler te passen. Lorini rent richting de bal. Lorini passt de bal met de wreef. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zöchbauer trapt de bal weg. Lorini kopt de bal weg. Daar is Schön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Schön trapt de bal weg van het doel. Stronach kopt de bal weg. Hausen heeft problemen om de bal te vangen. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 26%, SV Steinberg 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viking Horde - SV Steinberg 0:0

63e minuut.
Urban is nu in balbezit. Urban speelt de bal door. Stronach speelt de bal door. Lorini is nu in balbezit. Lorini geeft een hoge lob. Zöchbauer bokst de bal weg.

66e minuut.
Stronach passt de bal in één keer door. Bercik rent richting de bal. Bercik speelt de bal door. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Zöchbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - SV Steinberg 1:0

69e minuut.
Hart passt de bal zonder na te denken. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan passt de bal in één keer door. Lorini is nu in balbezit. Lorini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zöchbauer trapt de bal weg van het doel. Dabaghyan kopt de bal weg. Lorini rent richting de bal. Lorini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bercik speelt de bal door. Lorini rent richting de bal. Lorini haalt uit met een fantastische trap. Schön probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - SV Steinberg 2:0

81e minuut.
Klungelig pakt Lorini de bal. Schneiderbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiderbauer speelt de bal door. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Schön heeft problemen om de bal te vangen. Riepler rent richting de bal. Riepler geeft de bal voor. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bercik met de inworp. Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal met de wreef. Bercik rent richting de bal. Bercik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lorini is nu in balbezit. Lorini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - SV Steinberg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 17%, SV Steinberg 83%.
Viking Horde - SV Steinberg 3:0