Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Steinberg B3nito Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hoffmann met een sublieme pass. Spongranz is nu in balbezit. Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz onderschept slim de pass. Spongranz haalt uit met een fantastische trap. Rein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spongranz is nu in balbezit. Paal!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmer met een snelle inworp. Haselböck is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Hoffmann rent richting de bal. Bauer maakt een afschuwelijke overtreding. Bauer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hoffmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Profi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riess kopt de bal weg. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz schiet op doel. Rein bokst de bal weg.

34e minuut.
Neukirch geeft een lange en hoge pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer speelt de bal door. Klungelig pakt Bierfroh de bal. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. Zöchbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Decker de bal onder controle te krijgen. Haselböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haselböck probeert naar een medespeler te passen. Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 43%, B3nito Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Steinberg - B3nito Team 0:0

46e minuut.
Armani rent richting de bal. Armani geeft een lange en hoge pass. Lamm heeft problemen om de bal te vangen. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Bierfroh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh begaat een overtreding. Profi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Profi kan niet meer verder spelen. Latte komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bauer geeft een lange en hoge pass. Neukirch rent richting de bal. Neukirch met een sublieme pass. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 41%, B3nito Team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Steinberg - B3nito Team 0:0