Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Rapid hofmann Fc Innsbruck
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Beinhart kopt de bal weg. Klungelig pakt Uhlirsch de bal. Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Prey bereikt de bal nog maar net als eerste. Prey passt de bal in één keer door. Greiner rent richting de bal. Greiner passt de bal in één keer door. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Beinhart is nu in balbezit. Beinhart geeft een lange en hoge pass. Daar is Prey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Schmittler controleert de bal met de borst. Indrist verovert de bal door een tackle van achteren. Indrist speelt de bal door. Pago rent richting de bal. Pago schiet op doel. Igelmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Uhlirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Fc Innsbruck 0:1

29e minuut.
Kammerer passt de bal met de wreef. Pago rent richting de bal. Weinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago verovert de bal door een tackle van achteren. Pago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Kammerer de bal. Neuberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kammerer. Kammerer krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tonner kopt de bal weg. Rickertsen rent richting de bal. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Fc Innsbruck 0:2

35e minuut.
Pago passt de bal met de wreef. Goscherter is nu in balbezit. Neuberg rent richting de bal. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lichten geeft een hoge lob. Datsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Datsch passt de bal met de wreef. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid hofmann 51%, Fc Innsbruck 49%.
Sk Rapid hofmann - Fc Innsbruck 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bubitz met een snelle inworp. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer passt de bal met de wreef. Goscherter is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kammerer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uhlirsch rent richting de bal. Uhlirsch speelt de bal door. Pago rent richting de bal. Pago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haslinger met een harde bal richting middenveld. Prey met een sublieme pass. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pago is nu in balbezit. Oberauer verovert de bal door een tackle van achteren. Greiner rent richting de bal. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igelmayer trapt de bal weg. Kammerer is nu in balbezit. Goscherter rent richting de bal. Goscherter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Uhlirsch geeft de bal voor. Inworp. Bubitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid hofmann 61%, Fc Innsbruck 39%.
Sk Rapid hofmann - Fc Innsbruck 0:2