Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riedau SK Austria Klagenfurt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
Tal is nu in balbezit. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann probeert naar een medespeler te passen. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wück rent richting de bal. Klaubauf verovert de bal door een tackle van achteren. Heidl verovert de bal door een tackle van achteren. Heidl schiet op doel. Döller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - SK Austria Klagenfurt 0:1

33e minuut.
Wück speelt de bal door. Scharf is nu in balbezit. Husterer onderschept slim de pass. Husterer geeft een hoge lob. Klaubauf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - SK Austria Klagenfurt 0:2

45e minuut.
Muss geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haupt met een snelle inworp. Freimann is nu in balbezit. Freimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 50%, SK Austria Klagenfurt 50%.
riedau - SK Austria Klagenfurt 0:2

47e minuut.
Ressel heeft problemen om de bal te vangen. Freimann is nu in balbezit. Freimann met een sublieme pass. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Freimann passt de bal zonder na te denken. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hipoltstein onderschept slim de pass. Freimann verovert de bal door een tackle van achteren. Freimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - SK Austria Klagenfurt 1:2

74e minuut.
Ressel geeft een hoge lob. Freitaler rent richting de bal. Widhölzl begaat een overtreding. Widhölzl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 58%, SK Austria Klagenfurt 42%.
riedau - SK Austria Klagenfurt 1:2