Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katzelsdorf FC Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Drucker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokop met de inworp. Lanzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzinger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Armani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katzelsdorf FC - Dawlat Al Islam 1:0

27e minuut.
Finsterberg passt de bal in één keer door. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger speelt de bal door. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Finsterberg probeert naar een medespeler te passen. Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer passt de bal in één keer door. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oberndorfer is nu in balbezit. Schreiner verovert de bal door een tackle van achteren. Schreiner passt de bal in één keer door. Jedinger rent richting de bal. Jedinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schleifer trapt de bal weg. Oberndorfer kopt de bal weg. Strohschneider heeft problemen om de bal te vangen. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katzelsdorf FC - Dawlat Al Islam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katzelsdorf FC 56%, Dawlat Al Islam 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katzelsdorf FC - Dawlat Al Islam 1:1

47e minuut.
Schreiner probeert de bal met de borst te controleren. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller met een sublieme pass. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katzelsdorf FC 57%, Dawlat Al Islam 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katzelsdorf FC - Dawlat Al Islam 1:1