Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ottakring Team Sk Rapid hofmann
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hasse zal de hoekschop nemen. Neuberg is nu in balbezit. Zenker verovert de bal door een tackle van achteren. Zenker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Back is nu in balbezit. Back speelt de bal door. Lichten is nu in balbezit. Zenker verovert de bal door een tackle van achteren. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bürgmann heeft problemen om de bal te vangen. Neuberg is nu in balbezit. Greiner probeert naar een medespeler te passen. Pago is nu in balbezit. Pago draait met de bal, schiet en ... Kavlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottakring Team - Sk Rapid hofmann 0:1

42e minuut.
Datsch is nu in balbezit. Datsch geeft de bal voor. Pago is nu in balbezit. Pago haalt uit met een fantastische trap. Norger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottakring Team - Sk Rapid hofmann 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 46%, Sk Rapid hofmann 54%.
Ottakring Team - Sk Rapid hofmann 0:2

46e minuut.
Zenker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dadinger komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lichten is nu in balbezit. Lichten geeft de bal voor. Norger is nu in balbezit. Pago verovert de bal door een tackle van achteren. Pago haalt uit met een fantastische trap. Kavlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Greiner is nu in balbezit. Dremmler bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner onderschept slim de pass. Greiner haalt uit met een fantastische trap. Norger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kavlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pago rent richting de bal. Pago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottakring Team - Sk Rapid hofmann 0:3

63e minuut.
Knor geeft de bal voor. Hasse is nu in balbezit. Dehnisch verovert de bal door een tackle van achteren. Dadinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Back rent richting de bal. Back geeft de bal voor. Tonner heeft problemen om de bal te vangen. Dadinger rent richting de bal. Dadinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Knor kopt de bal weg. Greiner is nu in balbezit. Greiner met een sublieme pass. Pago heeft problemen om de bal te vangen. Pago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Dehnisch heeft problemen om de bal te vangen. Hasse probeert naar een medespeler te passen. Back heeft problemen om de bal te vangen. Dadinger rent richting de bal. Dadinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lichten geeft de bal voor. Back is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neuberg. Back raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Back kan niet meer verder spelen. Bronner komt het veld opgelopen. Bürgmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dadinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 51%, Sk Rapid hofmann 49%.
Ottakring Team - Sk Rapid hofmann 0:3