Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dawlat Al Islam riedau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Freimann rent richting de bal. Freimann probeert naar een medespeler te passen. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schleifer de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Haupt met een snelle inworp. Freimann is nu in balbezit. Freimann geeft een hoge lob. Tal rent richting de bal. Tal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Freimann onderschept slim de pass. Freimann geeft de bal voor. Armani kopt de bal weg. Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lindermann kopt de bal weg. Klungelig pakt Drucker de bal. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Freimann rent richting de bal. Freimann passt de bal met de wreef. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann rent richting de bal. Freimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 48%, riedau 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dawlat Al Islam - riedau 0:0

67e minuut.
Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz geeft een lange en hoge pass. Tal kopt de bal weg. Freimann rent richting de bal. Freimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Freitaler rent richting de bal. Freitaler met een sublieme pass. Freimann rent richting de bal. Dörfler rent richting de bal. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer is nu in balbezit. Holzapfel is nu in balbezit. Oberndorfer rent richting de bal. Oberndorfer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 32%, riedau 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dawlat Al Islam - riedau 0:0