Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Innsbruck Ottakring Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Kammerer rent richting de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Glieder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kavlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bürgmann is nu in balbezit. Kammerer onderschept slim de pass. Kammerer passt de bal met de wreef. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Kavlak bokst de bal weg.

28e minuut.
Bürgmann passt de bal zonder na te denken. Oberauer rent richting de bal. Dadinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dadinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - Ottakring Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 44%, Ottakring Team 56%.
Fc Innsbruck - Ottakring Team 0:1

63e minuut.
Qualtinger speelt de bal door. Kammerer rent richting de bal. Goscherter is nu in balbezit. Kammerer rent richting de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Qualtinger speelt de bal door. Englert rent richting de bal. Englert passt de bal met de wreef. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schmittler passt de bal met de wreef. Englert speelt de bal door. Kammerer is nu in balbezit. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 45%, Ottakring Team 55%.
Fc Innsbruck - Ottakring Team 0:1