Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ottakring Team Fc Innsbruck
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gartner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knor met een snelle inworp. Ratke is nu in balbezit. Ratke haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bubitz probeert naar een medespeler te passen. Bürgmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualtinger onderschept slim de pass. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer schiet op doel. Kavlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Feldhofer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer passt de bal in één keer door. Kavlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bubitz probeert naar een medespeler te passen. Ratke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker rent richting de bal. Ratke is nu in balbezit. Ratke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 46%, Fc Innsbruck 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ottakring Team - Fc Innsbruck 0:0

52e minuut.
Zenker probeert naar een medespeler te passen. Knor rent richting de bal. Gartner probeert naar een medespeler te passen. Zenker is nu in balbezit. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Preuß rent richting de bal. Kammerer onderschept slim de pass. Kammerer met een sublieme pass. Goscherter rent richting de bal. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bürgmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgmann geeft een hoge lob. Dremmler controleert de bal met de borst. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottakring Team - Fc Innsbruck 0:1

67e minuut.
Ratke passt de bal zonder na te denken. Knor rent richting de bal. Knor geeft een lange en hoge pass. Hasse is nu in balbezit. Hasse draait met de bal, schiet en ... Paal! Qualtinger heeft problemen om de bal te vangen. Zenker rent richting de bal. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ottakring Team - Fc Innsbruck 1:1

73e minuut.
Bürgmann is nu in balbezit. Kammerer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer met een sublieme pass. Goscherter heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ebbing geeft een hoge lob. Glieder probeert de bal met de borst te controleren. Glieder geeft de bal voor. Zenker rent richting de bal. Zenker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 55%, Fc Innsbruck 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ottakring Team - Fc Innsbruck 1:1