Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raffi 15 Sk Rapid hofmann
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Futscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak onderschept slim de pass. Neuberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak onderschept slim de pass. Pollak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lichten heeft problemen om de bal te vangen. Lichten geeft de bal voor. Mooshammer heeft problemen om de bal te vangen. Pollak rent richting de bal. Pollak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Warmuz rent richting de bal. Warmuz met een sublieme pass. Futscher is nu in balbezit. Pollak verovert de bal door een tackle van achteren. Pollak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raffi 15 - Sk Rapid hofmann 1:0

29e minuut.
Indrist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greiner is nu in balbezit. Greiner geeft een hoge lob. Pago rent richting de bal. Pago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Futscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Futscher moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Futscher kan niet meer verder spelen. Uhlirsch komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mooshammer rent richting de bal. Greiner is nu in balbezit. Greiner speelt de bal door. Pago rent richting de bal. Pago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 49%, Sk Rapid hofmann 51%.
FC Raffi 15 - Sk Rapid hofmann 1:0

48e minuut.
Mooshammer is nu in balbezit. Greiner onderschept slim de pass. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner schiet op doel. Neumeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Greiner onderschept slim de pass. Greiner geeft een hoge lob. Warmuz heeft problemen om de bal te vangen. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pago draait met de bal, schiet en ... Baum kopt de bal weg. Greiner heeft problemen om de bal te vangen. Pago rent richting de bal. Pago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Raffi 15 - Sk Rapid hofmann 1:1

78e minuut.
Warmuz geeft de bal voor. Inworp. Lichten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hopfenbauer is nu in balbezit. Dehnisch begaat een overtreding. Hopfenbauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Hopfenbauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rickertsen rent richting de bal. Hochreuther verovert de bal door een tackle van achteren. Hochreuther schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dehnisch kopt de bal weg. Uhlirsch probeert de bal aan de voet te houden. Pollak rent richting de bal. Pollak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rickertsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raffi 15 - Sk Rapid hofmann 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 55%, Sk Rapid hofmann 45%.
FC Raffi 15 - Sk Rapid hofmann 2:1