Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Austria Klagenfurt Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


41e minuut.
Oberndorfer speelt de bal door. Hauptmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressel begaat een overtreding. Ressel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Austria Klagenfurt 47%, Dawlat Al Islam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Austria Klagenfurt - Dawlat Al Islam 0:0

47e minuut.
Dengler met een sublieme pass. Widhölzl kopt de bal weg. Armani heeft problemen om de bal te vangen. Wück is nu in balbezit. Wück haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Drucker geeft een lange en hoge pass. Klingseisen controleert de bal met de borst. Pampel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pampel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Klingseisen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Klingseisen kan niet meer verder spelen. Obereder komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Finsterberg onderschept slim de pass. Finsterberg speelt de bal door. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer rent richting de bal. Oberndorfer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Husterer met een sublieme pass. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleifer rent richting de bal. Wück onderschept slim de pass. Wück schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Papst speelt de bal door. Döring rent richting de bal. Wück is nu in balbezit. Döring bereikt de bal nog maar net als eerste. Döring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Papst is nu in balbezit. Papst geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gösser met de inworp. Oberndorfer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muss is nu in balbezit. Muss geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schleifer de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Austria Klagenfurt 52%, Dawlat Al Islam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Austria Klagenfurt - Dawlat Al Islam 0:0