Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riedau Fc Innsbruck
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Schmittler geeft een lange en hoge pass. Lindermann probeert de bal aan de voet te houden. Prey met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klaubauf rent richting de bal. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer rent richting de bal. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Döller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - Fc Innsbruck 0:1

42e minuut.
Freimann passt de bal in één keer door. Ebbing is nu in balbezit. Haupt begaat een overtreding. Haupt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 59%, Fc Innsbruck 41%.
riedau - Fc Innsbruck 0:1

76e minuut.
Daar is Freitaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englert onderschept slim de pass. Englert speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - Fc Innsbruck 0:2

78e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Goscherter geeft de bal voor. Lindermann probeert de bal aan de voet te houden. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Scharf rent richting de bal. Englert geeft de bal voor. Goscherter rent richting de bal. Goscherter geeft de bal voor. Prey kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Freitaler heeft problemen om de bal te vangen. Englert is nu in balbezit. Englert passt de bal in één keer door. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 53%, Fc Innsbruck 47%.
riedau - Fc Innsbruck 0:2