Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Innsbruck riedau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Qualtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualtinger geeft de bal voor. Prey probeert naar een medespeler te passen. Goscherter rent richting de bal. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Freimann verovert de bal door een tackle van achteren. Freimann passt de bal in één keer door. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oberauer de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Igelmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 0:1

19e minuut.
Tal kopt de bal weg. Freimann heeft problemen om de bal te vangen. Freimann met een sublieme pass. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 0:2

35e minuut.
Gartner rent richting de bal. Dörfler onderschept slim de pass. Englert rent richting de bal. Dörfler onderschept slim de pass. Dörfler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 0:3

37e minuut.
Scharf geeft de bal voor. Qualtinger rent richting de bal. Freimann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freimann krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haupt met de inworp. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann draait met de bal, schiet en ... Oberauer onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Ebbing de bal. Ebbing met een sublieme pass. Prey bereikt de bal nog maar net als eerste. Prey probeert naar een medespeler te passen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 45%, riedau 55%.
Fc Innsbruck - riedau 1:3

46e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Qualtinger rent richting de bal. Freimann onderschept slim de pass. Freimann passt de bal met de wreef. Dörfler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 1:4

73e minuut.
Kammerer is nu in balbezit. Freitaler rent richting de bal. Kammerer begaat een overtreding. Kammerer krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Döller speelt de bal door. Dörfler rent richting de bal. Freimann rent richting de bal. Freimann haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - riedau 1:5

80e minuut.
Bubitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf rent richting de bal. Scharf geeft een lange en hoge pass. Dörfler rent richting de bal. Dörfler haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 50%, riedau 50%.
Fc Innsbruck - riedau 1:5