Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dawlat Al Islam FC Raffi 15
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Nindl geeft een lange en hoge pass. Warmuz rent richting de bal. Warmuz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Holzapfel de bal. Holzapfel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nindl rent richting de bal. Hochreuther verovert de bal door een tackle van achteren. Pollak rent richting de bal. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schleifer de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hauptmann met de inworp. Daar is Oberndorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loibl rent richting de bal. Oberndorfer onderschept slim de pass. Oberndorfer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nindl is nu in balbezit. Loibl is nu in balbezit. Finsterberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finsterberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 55%, FC Raffi 15 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dawlat Al Islam - FC Raffi 15 0:0

54e minuut.
Finsterberg heeft problemen om de bal te vangen. Pollak is nu in balbezit. Nindl rent richting de bal. Pollak verovert de bal door een tackle van achteren. Pollak draait met de bal, schiet en ... Dengler bokst de bal weg.

71e minuut.
Oberndorfer passt de bal in één keer door. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer is nu in balbezit. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pollak rent richting de bal. Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak rent richting de bal. Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawlat Al Islam - FC Raffi 15 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 50%, FC Raffi 15 50%.
Dawlat Al Islam - FC Raffi 15 0:1