Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raffi 15 Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Oberndorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Oberndorfer passt de bal zonder na te denken. Hauptmann is nu in balbezit. Hauptmann geeft een hoge lob. Holzapfel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pollak probeert naar een medespeler te passen. Hochreuther rent richting de bal. Obereder rent richting de bal. Hochreuther verovert de bal door een tackle van achteren. Hochreuther draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer geeft een lange en hoge pass. Loibl bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer onderschept slim de pass. Oberndorfer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daxbacher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heubacher komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Loibl is nu in balbezit. Hauptmann onderschept slim de pass. Hauptmann passt de bal met de wreef. Oberndorfer is nu in balbezit. Oberndorfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ringer passt de bal met de wreef. Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer met een sublieme pass. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raffi 15 - Dawlat Al Islam 0:1

39e minuut.
Ringer geeft een lange en hoge pass. Drabits kopt de bal weg. Daar is Armani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther draait met de bal, schiet en ... Dengler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 58%, Dawlat Al Islam 42%.
FC Raffi 15 - Dawlat Al Islam 0:1

54e minuut.
Baum geeft een hoge lob. Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heubacher. Heubacher krijgt een gele kaart. Drucker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Husterer geeft een lange en hoge pass. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radmüller raakt geblesseerd tijdens het duel. Klingseisen met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neumeister met een sublieme pass. Ringer kopt de bal weg. Daar is Warmuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauptmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drucker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedermayer komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Warmuz is nu in balbezit. Warmuz passt de bal zonder na te denken. Oberndorfer is nu in balbezit. Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Husterer trapt de bal weg. Pollak kopt de bal weg. Obereder rent richting de bal. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther haalt uit met een fantastische trap. Dengler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 59%, Dawlat Al Islam 41%.
FC Raffi 15 - Dawlat Al Islam 0:1