Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raffi 15 Katzelsdorf FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Eberl schiet op doel. Klungelig pakt Husterer de bal. Prokop onderschept slim de pass. Prokop geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hopfenbauer de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eberl speelt de bal door. Baum is nu in balbezit. Baum passt de bal zonder na te denken. Pollak heeft problemen om de bal te vangen. Pollak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prokop passt de bal met de wreef. Lanzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Loibl rent richting de bal. Lanzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 48%, Katzelsdorf FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Raffi 15 - Katzelsdorf FC 0:0

48e minuut.
Hopfenbauer geeft een hoge lob. Pollak probeert de bal aan de voet te houden. Schreiner is nu in balbezit. Pollak verovert de bal door een tackle van achteren. Pollak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hopfenbauer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokop met de inworp. Lanzinger is nu in balbezit. Lanzinger haalt uit met een fantastische trap. Neumeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Neumeister trapt de bal weg. Schreiner rent richting de bal. Pollak onderschept slim de pass. Pollak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Hopfenbauer met de inworp. Mooshammer heeft problemen om de bal te vangen. Mooshammer geeft een lange en hoge pass. Hochreuther krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pollak verovert de bal door een tackle van achteren. Pollak passt de bal met de wreef. Mooshammer is nu in balbezit. Lanzinger is nu in balbezit. Lanzinger draait met de bal, schiet en ... Neumeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 56%, Katzelsdorf FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Raffi 15 - Katzelsdorf FC 0:0