Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ottakring Team Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang probeert naar een medespeler te passen. Drucker met een sublieme pass. Knor bereikt de bal nog maar net als eerste. Knor draait met de bal, schiet en ... Dengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Glieder probeert de bal met de borst te controleren. Holzapfel is nu in balbezit. Anfang onderschept slim de pass. Oberndorfer is nu in balbezit. Oberndorfer haalt uit met een fantastische trap. Kavlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hauptmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hauptmann geeft een hoge lob. Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel schiet op doel. Kavlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottakring Team - Dawlat Al Islam 0:1

14e minuut.
Inworp. Hasse met een snelle inworp. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dremmler onderschept slim de pass. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberndorfer. Oberndorfer krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Feldhofer geeft een hoge lob. Hasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasse met een sublieme pass. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Feldhofer onderschept slim de pass. Feldhofer geeft een lange en hoge pass. Obereder kopt de bal weg. Daar is Zenker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 50%, Dawlat Al Islam 50%.
Ottakring Team - Dawlat Al Islam 0:1

53e minuut.
Ringer geeft een lange en hoge pass. Back heeft problemen om de bal te vangen. Back passt de bal in één keer door. Zenker is nu in balbezit. Zenker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Drucker geeft de bal voor. Back kopt de bal weg. Armani verovert de bal door een tackle van achteren. Hasse is nu in balbezit. Hasse geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zenker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dadinger komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hauptmann is nu in balbezit. Feldhofer rent richting de bal. Feldhofer geeft een lange en hoge pass. Dadinger rent richting de bal. Dadinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ottakring Team - Dawlat Al Islam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottakring Team 44%, Dawlat Al Islam 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ottakring Team - Dawlat Al Islam 1:1