Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raffi 15 riedau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Warmuz de bal. Freimann onderschept slim de pass. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ... Baum kopt de bal weg. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raffi 15 - riedau 0:1

9e minuut.
Hochreuther is nu in balbezit. Freimann onderschept slim de pass. Loibl begaat een overtreding. Loibl krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Freimann passt de bal zonder na te denken. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler schiet op doel. Baum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mooshammer heeft problemen om de bal te vangen. Lindermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther onderschept slim de pass. Pollak is nu in balbezit. Pollak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pollak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heubacher komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Freitaler kopt de bal weg. Daar is Mooshammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dörfler rent richting de bal. Dörfler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Neumeister is nu in balbezit. Neumeister geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haupt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dörfler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raffi 15 - riedau 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 64%, riedau 36%.
FC Raffi 15 - riedau 0:2

50e minuut.
Daxbacher rent richting de bal. Daxbacher geeft de bal voor. Klungelig pakt Klaubauf de bal. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daxbacher passt de bal in één keer door. Hochreuther rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scharf. Scharf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raffi 15 46%, riedau 54%.
FC Raffi 15 - riedau 0:2