Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Innsbruck Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Prey bereikt de bal nog maar net als eerste. Prey met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Dengler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 1:0

9e minuut.
Qualtinger kopt de bal weg. Armani heeft problemen om de bal te vangen. Goscherter onderschept slim de pass. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 2:0

16e minuut.
Englert rent richting de bal. Englert speelt de bal door. Goscherter rent richting de bal. Goscherter schiet op doel. Armani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 3:0

29e minuut.
Prey geeft een hoge lob. Goscherter kan de bal niet met de borst controleren. Schleifer is nu in balbezit. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Holzapfel verovert de bal door een tackle van achteren. Holzapfel draait met de bal, schiet en ... Kammerer heeft problemen om de bal te vangen. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Finsterberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Oberauer de bal. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer onderschept slim de pass. Oberauer passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Finsterberg met een sublieme pass. Klingseisen rent richting de bal. Prey begaat een overtreding. Prey krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Englert onderschept slim de pass. Englert passt de bal zonder na te denken. Schleifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter verovert de bal door een tackle van achteren. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 48%, Dawlat Al Islam 52%.
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 4:0

50e minuut.
Prey bereikt de bal nog maar net als eerste. Prey speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Finsterberg de bal onder controle te krijgen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Armani verovert de bal door een tackle van achteren. Armani passt de bal in één keer door. Ringer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hauptmann de bal. Hauptmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer geeft een hoge lob. Bubitz is nu in balbezit. Bubitz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 48%, Dawlat Al Islam 52%.
Fc Innsbruck - Dawlat Al Islam 4:0