Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Austria Klagenfurt FC Raffi 15
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Frenz trapt de bal weg. Loibl is nu in balbezit. Loibl speelt de bal door. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Loibl rent richting de bal. Loibl passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pampel neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Hopfenbauer met een sublieme pass. Daxbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hipoltstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daxbacher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heubacher komt bij de bal en schiet. Frenz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Muss is nu in balbezit. Loibl is nu in balbezit. Loibl passt de bal met de wreef. Daxbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daxbacher geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hipoltstein heeft problemen om de bal te vangen. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther haalt uit met een fantastische trap. Frenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Hipoltstein geeft een lange en hoge pass. Baum kopt de bal weg. Klungelig pakt Muss de bal. Heubacher is nu in balbezit. Heubacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Austria Klagenfurt - FC Raffi 15 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Austria Klagenfurt 57%, FC Raffi 15 43%.
SK Austria Klagenfurt - FC Raffi 15 0:1

64e minuut.
Daar is Baum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidl passt de bal met de wreef. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Wück schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Heubacher kopt de bal weg. Papst geeft een hoge lob. Baum heeft problemen om de bal te vangen. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Wück haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Austria Klagenfurt 43%, FC Raffi 15 57%.
SK Austria Klagenfurt - FC Raffi 15 0:1