Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Innsbruck Katzelsdorf FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Schmittler geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lanzinger de bal onder controle te krijgen. Goscherter is nu in balbezit. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. Wolf bokst de bal weg.

9e minuut.
Oberauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goscherter de bal. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter onderschept slim de pass. Goscherter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dadinger geeft een hoge lob. Prokop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jedinger is nu in balbezit. Jedinger schiet op doel. Gartner probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Magnin met een sublieme pass. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer passt de bal in één keer door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 46%, Katzelsdorf FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Innsbruck - Katzelsdorf FC 0:0

51e minuut.
Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner geeft de bal voor. Gartner heeft problemen om de bal te vangen. Jedinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedinger draait met de bal, schiet en ... Igelmayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Qualtinger geeft een lange en hoge pass. Strohschneider kopt de bal weg. Eberl is nu in balbezit. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Wolf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Schwarzberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwarzberger geeft een hoge lob. Inworp. Bubitz met de inworp. Kammerer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Innsbruck 34%, Katzelsdorf FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Innsbruck - Katzelsdorf FC 0:0